ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноНовиниСъдТемида

Малкия и Големия Хофман отиват в затвора, след споразумение с Прокуратурата

Стилиян Петров е осъден на 3,5 години лишаване от свобода, а Димитър Петров на 1 година

Окръжен съд – Пловдив одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура и подсъдимите Стилиян Петров, по известен като Малкия Хофман и Димитър Петров, наричан Големия Хофман.

Припомняме, че Малкия Хофман се „прочу“ през 2007 г., след като заля с киселина приятелката си Боряна Костадинова.

Поредната му „заигравка“ с Темида е от юни миналата година.

Той е признат за виновен в това, че на 6.06.2018 г. в магазин за пури в гр. Пловдив, в условията на опасен рецидив, без надлежно разрешително е държал на публично място с цел разпространение високорисково наркотично вещество – кокаин, с общо нето тегло 15,821 грама на стойност 1423,89  лв. – престъпление по чл. 354а ал.2 т.4 вр. с ал.1 вр. с чл. 29 ал.1 б. „А“ и „Б“ от НК.

Както и за това, че на същата дата в съучастие с пастрока си Димитър, като извършител, без надлежно разрешително, е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – МДМА, кокаин и амфетамин, всичко на обща стойност 248,56 лв. – престъпление по чл. 354а ал.2 т.4 вр. с ал.1 вр. с чл. 29 ал.1 б. „А“ и „Б“ вр. с чл. 20 ал.2 вр. с ал.1 от НК.

На Стилиян е наложено едно общо най-тежко наказание в размер на три години и шест месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим и глоба в размер на 10 000 лева. На Големия Хофман е наложено наказание лишаване от свобода за срок от една година при първоначален общ режим, както и глоба в размер на 2500 лева.

Снимки: в-к 24 часа/архив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина